weekend in Pune - Reisverslag uit Poona, India van Jean-pierre Rooijakkers - WaarBenJij.nu weekend in Pune - Reisverslag uit Poona, India van Jean-pierre Rooijakkers - WaarBenJij.nu

weekend in Pune

Door: JeePeePune

Blijf op de hoogte en volg Jean-pierre

02 Juni 2013 | India, Poona

Momenteel is het zondag de 3de van juni. Toine is afgelopen vrijdag vertrokken en goed aangekomen in Nederland en Patrick zojuist weer in Pune gearriveerd. Dit weekeinde geen reizen, maar gewoon rondhangen in Pune.

Gisteren nog naar Laxmi road geweest om wat te shoppen met de dames. Onze vriendelijk chauff bracht ons er naar toe en later weer naar de Phoenix mall. Daar wat shirts en polo's gekocht. Ook de bioscoop bezocht. Een echte Bollywood film, voor mij de eerste. Titel: Yeh Jawaani Hai Deewan. Voor het begin van de film dient iedereen te gaan staan voor het volkslied dat wordt gedraaid. Uiteraard is de film in het Hindisch niet te verstaan en er is ook geen Engelse ondertiteling. Maar hoewel het verhaal wat simpel is, is het toch erg leuk. Er zitten ook veel dans en muziek scenes in. Die zijn hier erg populair.

Nog een relaxte middag om een beetje op te peppen voor de komende week. Dan draait het Pune team voor het eerst een maandeinde proces.

P.s. Bets, alvast proficiat met uw 70ste verjaardag :) !

• 05 Juni 2013 - 21:40

Piet En Nellie Rooijakkers:

Hallo Jean Pierre Al weer een halve week voorbij . Sinds jou bericht is binnen gekomen .
    Hier gaat alles goed .We krijgen de hele week mooi weer volgens het weer bericht.
    Ikheb nu al flink in de tuin gewerkt vandaag.Ons Pa is naar het mannenkoor.
    Succes met je werk. De groeten van ons .Pa en Ma.

• 07 Juni 2013 - 22:55

Het Wild:

Zo, de week zit er weer op!
    Al weer een beetje in het ritme?
    Eindelijk is het hier ook mooi weer, net als bij jou. Iets minder heet waarschijnlijk.
    Maak er een lekker weekend van en niet te veel spannende films kijken!

Het Wild.

• 10 Juni 2013 - 11:53

Monique:

Vandaag zijn we 19 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd schat.
    Nog nooit zijn we op deze dag zo ver van elkaar vandaan geweest. Ik mis je.

• 10 Juni 2013 - 21:44

Fam.Verbunt:

Hallo Jean-Pierre en Monique,

Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag!

Gr. Fam. Verbunt.