de eerste week is voorbij
Door: JpR
Blijf op de hoogte en volg Jean-pierre
17 Maart 2013 | India, Poona
17 Maart 2013 - 20:11
De Bruijntjes:
Hee,
we lezen dat jij je al aardig kan vermaken daarzo.We zullen je op de voet blijven volgen.Hier gaat alles zijn gangetje,winter wil maar niet weggaan arrgggghh.Waarschiijnlijk heb je het daar iets betere dan hier.Werk ze morgen weer en tot schrijfs,
grtzz van ons!!!! -
17 Maart 2013 - 20:18
Bets:
Ha JP hier ben ik weer ,wat een drukte daar ik heb je foto""s gezien ,pas maar op dat je niet verdwaald leuk dat je straks dat feest kunt meemaken wel foto;s maken he zodat wij ook kunnen meegenieten.Ik volg je op de voet hoor. hartstikke leuk.nou tot horens maar weer groetjes en een dikke knuffel van mij . -
18 Maart 2013 - 09:32
Het Wild:
Wat een drukte! Net een week in India en al meteen een feestje! In traditionele kledij! Grappig!Het hotel ziet er wel netjes en verzorgd uit.
Veel succes de komende week!
Wij wachten op de foto van jou in je kurta!!
Groeten uit het Wild.
18 Maart 2013 - 21:42
Piet En Nellie Rooijakkers :
Hoy jp hier gaat alles zijn gewone gangetje alles is goed alhoewel er is een druk schermpje
bijgekomen ons mam word al een echte scherm stre ler te worden het is mooi om haar bezig
te zien .Zo brengt jou missie ook hier wat leven in de brouwerij Je mailtjes zij steeds van
een opgeruimde toon. Houd er dit maar in gr Pa en Ma -
19 Maart 2013 - 09:15
Marnix:
Hi DJ Jean!
Ik vind het erg leuk om je weblog te volgen, zeker nu ik zelf ook weet hoe zwaar het is in Pune ;-).
Goed om te horen dat de training zo voorspoedig verloopt en dat jullie al zo ingeburgerd zijn dat je zelf met je pyjama (Kurta) naar het Holi feest gaat!
Veel plezier nog en tot horens!
Groet, Marnix -
22 Maart 2013 - 13:39
Toos Geerts:
Hoi JP Ik geloof dat je al een beetje ingeburgerd bent. Leuk om je weblog te volgen en de foto's die je maakt. Wel een drukte zeg op bepaalde punten en dan die warmte misschien erbij. Ik geloof wel dat je daar ook weer aan went. Nou JP het beste en ik volg je wel. Groetjes Toos -
22 Maart 2013 - 18:49
Fam. Verbunt.:
Ha die Jean-Pierre,
We kunnen niet wachten...op de foto's van JeePee in een Kurta!
(Weten wij gelijk wat een Kurta is).
Veel plezier daar in het verre Pune.
Gr. Cees. -
23 Maart 2013 - 09:04
Lianne:
Hoi , wat leuk dat jij in dat verre India aan mij denkt. Bedankt voor de felicitatie. Je dochter is op dit moment weer lekker tussen de varkens aan het werken. Ze is dit keer niet op het fietske er staat hier een loeiharde wind en de temperatuur voelt aan als min 10. En jij hebt er alweer twee weken daar op zitten en zo te zien bevalt het je wel, is maar goed ook! Groetjes natuurlijk van ons allemaal