Week vier - Reisverslag uit Poona, India van Jean-pierre Rooijakkers - WaarBenJij.nu Week vier - Reisverslag uit Poona, India van Jean-pierre Rooijakkers - WaarBenJij.nu

Week vier

Door: JpR

Blijf op de hoogte en volg Jean-pierre

07 April 2013 | India, Poona

Na het lange paasweekend weer gewoon aan de slag op kantoor. Week vier van de training. We zitten nog steeds op schema wat betreft de planning van de twee groepen. Wel gaan we de nadruk meer leggen op de dagelijkse processing om met name daarin vooralsnog de meeste kennis en ervaring in op te bouwen. De trainees blijven enthousiast en leergierig.

Zaterdag 6 april zijn de overige vier Breda SME's aangekomen. Als welkom worden ze om 11.00u wakker geklopt door Cindy en mij. Hun vlucht en reis is ook prima verlopen en het is leuk om de collega's te zien en ook om weer lekker Nederlands te praten. Na de lunch leiden we ze rond in het hotel en in het nabijgelegen winkelcentrum. Na het cocktail-uurtje gaan we nog even naar de Mac voor een ijsje. Dag 1 zit er ook voor henop, zondag nog wat relaxen voor dat ook zij kennis zullen maken met de trainees en collegas op kantoor.

Voor mij zit de eerste periode er bijna op. Donderdag a.s. vlieg ik weer naar Nederland en land ik om 07.00 vrijdagochtend weer op Schiphol. Kijk uit naar het weerzien.

• 07 April 2013 - 11:09

Sandra:

Hoi JP,
    Leuk om zo wat van je reis te zien!
    Gelukkig heb je het goed naar je zin en vliegt de tijd voorbij.
    Werk ze nog de komende week en dan weer lekker "even" op naar Nederland.
    Succes dan toegewenst met Monique en geniet van je gezinnetje.

Groetjes Sandra

• 07 April 2013 - 13:37

Bets:

Hoi JP hier nog een groet uit nederland ik zie dat alles nog goed gaat daar ,Vrijdag lekker weer thuis voor een paar weken,Ik had je graag mee afgehaald op Schiphol maar ik heb helaas andere verplichtingen,vind wel jammer want dan was Monique ook niet zo alleen met de heenreis ,maar ja volgende keer beter Verder is alles nog oke hier, gisteren de winkelopening gehad van Moontje was heel leuk veel belangstelling .Vandaag schijnt hier de zon na lange tijd,ga vanmiddag maar een rondje fietsen, nou JP tot Vrijdag zullen we maar zeggen,dan zal ik je zeker ontmoeten groetjes en tot ziens .

• 07 April 2013 - 22:56

't Wild:

Wauw, heel indrukwekkend hoor, die verslagen en prachtige foto's. In het echt zal het ongetwijfeld nog veel indrukwekkender zijn. Fijn dat het allemaal goed gaat. Goeie reis terug naar Dongen donderdag en vrijdag. We zien je daar weer.
    JGARE

• 09 April 2013 - 18:29

Piet En Nellie Rooijakkers:

Hoi Pierre,
    Even een reactie uit Dongen. Niet dat er veel nieuws is ,
    dat kunnen we beter aan jouw over laten.Elke zending uit Pune is weer een verassing.
    Zo komen wij ook weer eens ergens . Het is voor ons al een belevenis, laat staan wat jullie ervaren

Wij wensen jullie in Pune veel succes toe en een goede reis terug

Piet en Nellie Rooijakkers

• 03 Juni 2013 - 10:03

Annie En Toine:

Hoi JP

gisteren op de verjaardag van Bets geweest. Monique was er ook met de kids. Gelukkig maar, daardoor hebben we je site op waarbenjenu weer te pakken.
    Interessant om te lezen wat er allemaal gebeurd. Wat was eigenlijk de aanleiding dat jullie met een team naar India zijn gegaan? (of is dat een bedrijfsgeheim)
    groetjes en succes