Aankomst in Bombay
Door: JpR
Blijf op de hoogte en volg Jean-pierre
09 Maart 2013 | India, Bombay
09 Maart 2013 - 08:07
Sharon:
Goodmorning Mumbai!! Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Nu nog de laatste kilometers... Poepoe, toch wel een stukkie reizen om te werken :) over Pune al enthousiaste verhalen van Vesna gehoord gisteren. Team 2 krijgt nu ook al de kriebels! Goeie reis verder en wij genieten hier nog maar van een regenachtig en koud weekend...
09 Maart 2013 - 11:39
Bets:
Hoi JP je eerste grote trip zit er dus op,nu maar afwachten wat er allemaal nog te wachten staat.Wel spannend hoor. hou je taai he, vele groetjes van mij . -
09 Maart 2013 - 12:00
Piet En Nellie Rooijakkers :
Is de vliegreis goed gegaan nu de volgende trip nog gr pa en ma
09 Maart 2013 - 12:39
Annie En Toine:
He Pierrre,
succes daar in India. Valt het klimaat ook mee? -
09 Maart 2013 - 18:48
Toos Geerts:
Hoi Jean Pierre.
Goed aangekomen op je bestemming?? Misschien de reis toch wat vermoeiend geweest? Ik hoop dat het allemaal meevalt. Heel veel succes! Groetjes Toos en Inge -
09 Maart 2013 - 19:14
Fam. Verbunt:
Ha die Jean-Pierre,
Goed te lezen dat de reis goed verlopen is.
Maak er een mooie tijd van en uiteraard nog even het laatste stukje naar Pune reizen.
Gr. Cees en de dames.
Oja, heel de dag regen hier en morgen kans op sneeuw, dan weet je het wel, de wegjurken pakken ook de MTB... -
11 Maart 2013 - 09:33
Jessica:
Hoi Jeepee...
Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekoment in Mumbai! Zo te lezen een hele andere wereld.
Succes met de rest!
gr. Jessica